Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιπλα Χανιώτης - Πάρος Κύριο

Διαβάστηκε 4646 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

 

epiplaxanioti

 

Είμαστε μια εταιρια που αναγνωρίζεται για την ποιότιτα των προιόντων της, την αξία και την ευκολία. Έχουμε επιπλώσει το μεγαλύτερο μέρος του νησιού,  Έχουμε επιλέξει προσεκτικά τους προμηθευτές μας για να σας προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες. 

Το πρώτο νόμιμο και σύγχρονο επιπλοποιείο στη Πάρο δημιουργήθηκε το 1954  με ειδικότητα στην κατασκευή κουφωμάτων και επίπλων. Έκτοτε η επιχείρηση ακολουθεί μια επιτυχημένη και ανοδική πορεία στο χώρο της Πάρου και της Αντιπάρου.

Μια νέα εποχή ξεκινάει το 1989 με την ίδρυση της Αφοί Χανιώτη Α.Ε. με διακριτό τίτλο «Παραδοσιακή Επιπλοποιία Πάρου» υπό τη διοίκηση του Γεωργίου Χανιώτη (σημερινό πρόεδρο του Δ.Σ) στην κατασκευή επίπλων, κουζίνας, ντουλάπας, κουφωμάτων, στον εξοπλισμό ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και το εμπόριο επίπλων. Φυσικά, ως γνήσια οικογενειακή επιχείρηση, συνεχίζει την ίδια πετυχημένη πορεία στο χώρο διευρύνοντας μέχρι και σήμερα το πελατολόγιο της.

Σήμερα η εταιρεία διατηρεί έκθεση επίπλων σε απόσταση 15΄ λεπτών από το Εμπορικό Κέντρο του νησιού (Παροικιά), στο χωριό Αγκαιριά. Μια δεύτερη έκθεση εχει δημιουργειθεί  στη Παροικιά όπου οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τη ποικιλία των προϊόντων μας. Στόχος μας, η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών!

 

koynies
koynies10
koynies2
koynies3
koynies4
koynies5
koynies6
koynies7
koynies8
koynies9
01/10 
start stop bwd fwd

 

ΑΦΡΟΛΕΞ , ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ , ΕΙΔΗ ΣΠΙΤΙΟΥ , ΕΠΙΠΛΑ , ΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ,

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ-ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ,ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ , ΕΠΙΠΛΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ,

ΚΕΡΙΑ-ΚΗΡΟΠΗΓΙΑ , ΚΟΡΝΙΖΕΣ-ΤΕΧΝΗ-ΠΙΝΑΚΕΣ ,ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ , ΣΤΡΩΜΑΤΑ ,

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ-ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ , ΥΦΑΣΜΑΤΑ-ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ , ΧΑΛΙΑ - ΜΟΚΕΤΕΣ

 

 

  • Διέυθυνση: Έκθεση : Παροικία , ΠΑΡΟΣ - Εργοστάσιο : Αγκαιρία, ΠΑΡΟΣ, 84400
  • Τηλέφωνο: Έκθεση : 2284022989 - Εργοστάσιο : 2284091281
  • Fax: 2284091406
  • Κινητό: 6984133000
  • Email: info @ arthome. gr
  • Υπεύθυνος: Χανιώτη Κατερίνα
From: