Βρειτέ την κατάλληλη επιχείρηση ... στο κατάλληλο σημείο ...

Αναζήτηση - Κατηγορίες
Αναζήτηση - Επαφές
Αναζήτηση - Περιεχόμενο
Αναζήτηση - Ροές Ειδήσεων
Αναζήτηση - Διαδικτυακοί Σύνδεσμοι
Search - K2

CYCLON Κυπραίου Βάσω Κύριο

Διαβάστηκε 5839 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(12 ψήφοι)

basocyclon

 

Το Πρατήριο μας
Το πρατήριο μας βρίσκεται στο 1 χλμ Νάουσας - χωριά και λειτουργεί από το 1996 παρέχοντας άριστες και πάντα ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα με γνώμονα την συνέπεια την ποιότητα την άμεση εξυπηρέτηση και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Εταιρία CYCLON
Η cyclon εταιρία πετρελαιοειδών και επεξεργασίας λιπαντικών παρέχει στον καταναλωτή τα άριστα ποιοτικά προϊόντα της (καύσιμα – λιπαντικά )μέσω του δυναμικού αναπτυσσόμενου δικτύου της.

Καινοτομεί και πρωτοπορεί τόσο στην ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών της όσο και στην προστασία του περιβάλλοντος μέσω των θυγατρικών εταιριών της.

Τα προϊόντα μας

Αμόλυβδη Drive Max , Super Αμόλυβδη Drive Max , Super LPR , Diesel Κίνησης , Diesel Θέρμανσης , Diesel Φωτιστικό (καθαρό) , Λιπαντικά (lubricants)

Παρέχουμε τη βελτιωμένη σειρά drive max βενζινών και πετρελαίου που είναι ειδικά σχεδιασμένα από τη cyclon για εσάς τους καταναλωτές εξασφαλίζοντας προστασία και καθαριότητα του κινητήρα σας χάρη στα βελτιωτικά πρόσθετα που περιέχει.
- Οικονομία κατανάλωσης καυσίμου
- Προστασία στο περιβάλλον λόγω καλύτερης καύσης
- Περισσότερη δύναμη και αύξησης της απόδοσης του κινητήρα
- Χωρίς επιβάρυνση τιμής

Διαθέτουμε τα αρίστης ποιότητας λιπαντικά της cyclon για κάθε είδους εφαρμογή (βενζινοκινητήρων – πετρελαιοκινητήρων –ναυτιλιακά –ειδικών εφαρμογών κ.α

Οι υπηρεσίες μας

Παροχή υγρών καυσίμων , Λίπανση , Πλύσιμο

Φροντίζουμε και περιποιούμαστε το αυτοκίνητο σας με πλύσιμο εξωτερικό και εσωτερικό του αυτοκινήτου σας χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά.

Παροχή ειδών αυτοκινήτου

Στο χώρο του πρατηρίου υπάρχει η ειδική αίθουσα στην οποία βρίσκονται είδη αυτοκινήτου όπως ανταλλακτικά , αξεσουάρ, κ.α.

Καύσιμα για κάθε είδους σκάφος

Τα καύσιμα μας στην θάλασσα.
Στα πλαίσια των όλο και πιο ολοκληρωμένων υπηρεσιών μας αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αναλαμβάνουμε τον εφοδιασμό των σκαφών σας σε οποιοδήποτε μέρος του νησιού μας.

 Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε εξυπηρέτηση σας.

 

  • Διέυθυνση: Νάουσα , ΠΑΡΟΣ, 84400
  • Τηλέφωνο: 2284052608
  • Fax: 2284053274
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
From: